Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Lamskoteletjes in vermouth (4 pers.)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

8 lamskoteletten
4 el olijfolie
30 g reuzel
1 el witte vermouth
1 limoen
marjolein
tijm
rozemarijn
zout & zwarte pepermolen

Bereiden


  1. Meng de olijfolie met vermouth, zout, peper en de kruiden.
  2. Bestrijk er het vlees mee en laat dit gedurende 1 nacht trekken in de koelkast.
  3. Bak het vlees aan beide kanten bruin in de reuzel en laat het aan iedere kant nog 2 min. verder bakken.
  4. Serveer het vlees en een pasta, kruidenboter en peultjes.
  5. Garneren met limoenpartjes.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Marokkaans lamsvlees met abrikozen
Lamskoteletjes met blauwe bessensaus
Appel en lamsgehakt
Lambrack
Perzische lamspot

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes